Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε και φεύγει δανεικός ο Awoniyi!

Ανανέωσε και φεύγει δανεικός ο Awoniyi!

O Taiwo Awoniyi τη μέρα πού υπέγραψε με τη Liverpool.

Σε μια ακόμη σημαντική ανανέωση νεαρού παίκτη προχώρησε η Liverpool, καθώς ο 20χρονος Νιγηριανός, Taiwo Awoniyi υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Reds.

Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδας της Νιγηρίας θα συνεχίσει να ανήκει στη Liverpool παρά τις φήμες για ενδιαφέρον από Manchester United, Barcelona και Chelsea.

Τις τελευταίες 3 σεζόν ο παίκτης μετράει ισάριθμους δανεισμούς σε FSV Frankfurt, NEC Nijmegen και την περσινή σεζόν στην Mouscron του Βελγίου. Μάλιστα, κατάφερε να σκοράρει 10 τέρματα και να μοιράσει 4 ασίστ στο Βέλγιο.

Ωστόσο, ο νεαρός επιθετικός θα δοθεί ξανά δανεικός, διότι δεν έχει ακόμη άδεια εργασίας και έτσι δεν μπορεί να παραμείνει στη Liverpool.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Awoniyi μίλησε στο LiverpoolFC.com :

“ Έχουν περάσει 3 πολύ όμορφα χρόνια. Ο τελευταίος χρόνος ήταν ο καλύτερος για μένα, ήταν απίστευτος. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά κάθε χρόνο και να ελπίζω, ότι θα γίνει πραγματικότητα το όνειρό μου. ”

“ Προς το παρόν, λόγω της άδειας εργασίας, δεν μπορώ να παραμείνω. Θα πρέπει να πάω ξανά δανεικός σε κάποια ομάδα για τη φετινή σεζόν. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ. ”

“ Θα παραμείνω για τα επόμενα χρόνια παίκτης της Liverpool και θα ελπίζω, ότι κάποια μέρα θα επιστρέψω. ”

Η στιγμή της υπογραφής του Awoniyi.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com